Online ondernemen begint hier

Over ons

Over ons

Contactgegevens:

  • Webshopheld
    Rooseveltstraat 25
    5103 TB Dongen
  • E-mail: info@webshopheld.nl
  • BTW-nummer: 851551415B01
  • KvK-nummer: 55063039
  • IBAN: NL87 RABO 0140 4911 55
  • BIC: RABONL2U

Wachtwoord van je webshop vergeten...klik hier.

Webshopheld is gemaakt door...

De methode is geschreven door VOF De Leerfabriek in samenwerking met Dirkjan Vis van Eurolutions. VOF De Leerfabriek is een initiatief van Hein van Oers, Roel Puts en Roelant Schoots.

Handelsonderwijs is een uitdagende sector die constant aan verandering onderhevig is. De laatste ontwikkeling is de groei van het ondernemen op internet en de implementatie ervan in het onderwijs. Webshops schieten als paddenstoelen uit de grond, maar het traditionele handelsonderwijs speelt hier nog niet voldoende op in. Scholen zijn zoekende, maar de aangeboden materialen zijn beperkt. Ze zijn constant op zoek naar verbeteringen in hun programma, maar vaak ontbreekt de tijd en de kennis om deze zaken goed op orde te brengen. Wij willen daar de oplossing voor bieden.

Hein

Hein van Oers

Inmiddels ben ik zeven jaar werkzaam binnen het MBO. Het viel me op dat ik tijdens mijn lessen Marketing steeds meer vragen kreeg over online ondernemerschap. Webshopheld zorgt ervoor dat ik studenten nu op een leuke manier kan laten nadenken over online marketing en het opzetten van hun eigen webwinkel.

Roel

Roel Puts

Sinds tien jaar ben ik werkzaam in het onderwijs. Naast lesgeven vind ik het leuk om mij te verdiepen in internetmarketing en het bouwen van websites. De combinatie die Webshopheld biedt, maakt het lesgeven voor mij aantrekkelijker omdat daar beide onderdelen samenkomen. Het vormt tevens een mooie afwisseling met de lessen Bedrijfseconomie.

Roelant

Roelant Schoots

Ik werk al ruim tien jaar in het Handelsonderwijs waarin ik studenten voorbereid om een 'stenen' winkel te starten. Met Webshopheld laat ik ze nu ook theoretisch en praktisch kennis maken met het opzetten van hun eigen webwinkel. Onmisbaar voor de toekomstige ondernemer!

Dirkjan

Dirkjan Vis

Waar gaat het heen met de e-commerce en wat kunnen we leren van de ervaringen tot nu toe? Met een markt die zo snel gaat als deze lijkt het mij de uitdaging om praktijk en theorie goed op elkaar af te stemmen. Ik ben (nog) niet werkzaam in het onderwijs, maar wel al jaren fulltime actief binnen de e-commerce. De eerste jaren als webwinkelbouwer en tegenwoordig meer als als e-commerceblogger op Ecommerce News en Ondernemen & Internet.